CONTACTEER ONS

Hamburger Menu

Over ons

Uw coach

Coaching: wie ben ik?

Mijn twee grootste passies: mensen en dieren.

De passie voor mensen vind ik terug in mijn professioneel leven: na mijn studies ben ik onmiddellijk gestart in HR en na 30 jaar meer dan ooit actief in de sector. Ik merkte dat de echte contacten met mensen, mensen helpen, mensen laten groeien en evolueren, me gelukkig maakten. Ik heb diverse uitdagende HR jobs vervuld in verschillende bedrijven, van international, KMO tot Bel-20 bedrijf. Elke ervaring leerde me hoe vaak mensen nood hebben aan groei, ondersteuning en ontwikkeling. Daarnaast run ik ook al meer dan 10 jaar mijn eigen HR Consultancy bedrijf, Bluesalt HR.

De passie voor dieren uit zich in de vele dieren die ik heb en in mijn hobby; mijn paarden.

Zoals bij zovelen, zorgde de lockdown voor een keerpunt in mijn leven. Het leven werd iets eenvoudiger en ik kon me weer 100% focussen op mijn passie, mijn paarden.

Ik ben enorm geïnspireerd door natural horsemanship, eenvoudig vertaald als “de natuurlijke band tussen mens en paard”, die je opbouwt door wederzijds respect en vertrouwen. En dit kan alleen door effectief leiderschap toe te passen want een goede leider geeft zijn paard ruimte om te leren, na te denken en te reageren.

We hebben een kudde van 8 paarden die gehuisvest zijn in een paddock paradise; een leefomgeving die het meest hun natuurlijke habitat benadert, nl. een vrije uitloopstal, weides, lange wandeltracks met verschillende drink- en voederplaatsen.

MIJN Missie

Ik wil vanuit mijn daadkracht mensen begeleiden om te groeien in alle vrijheid om de vooropgestelde doelen te bereiken

Coaching: jouw hulp op maat

Ga je voor een coaching? Dan krijg je alle groeikansen – perfect afgestemd op wie je bent en je doelstellingen.

Gelijk wat je zoekt: reken op mijn hulp. Zet de stap naar een coaching op maat. Ik ondersteun je met:

   je balans herstellen
   je zelfvertrouwen boosten
   je grenzen durven aangeven
   je kwaliteiten in de verf zetten
   verbinding met anderen maken
   rust in je leven vinden
   de juiste keuzes maken
   je (faal)angst verminderen
   je communicatievaardigheden aanscherpen
   je belemmerende gedachten ombuigen
   je emoties benoemen

Paardencoaching: locatie

We bevinden ons in het zeer landelijke Perk, aan de rand van het Floordambos en midden in de velden op een oppervlakte van bijna 2 hectare.

Een oase van rust waar onze kudde van 8 paarden gehuisvest is in een paddock paradise; een leefomgeving die het meest hun natuurlijke habitat benadert, nl. een vrije uitloopstal, weides, lange wandeltracks met verschillende drink- en voederplaatsen.

De natuurlijke basisbehoeften zijn voor elk paard nl hetzelde: ruimte, beweging, sociaal contact, onbeperkte voedseltoevoer (ruwvoer: gras of hooi aangevuld met de nodige vitaminen en mineralen), plekken om te schuilen, plekken om te liggen, vers water…